Valus hoop Kalevile ja koondisele: Janari Jõesaar vigastas treeningul jalga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janari Jõesaar läbimurdel.
Janari Jõesaar läbimurdel. Foto: Sander Ilvest

Eesti korvpallimeister Kalev/Cramo ja Eesti korvpallikoondis said kehva uudise: ääremängija Janari Jõesaar vigastas treeningul jalga ja peab pidama pika mängupausi.

«Mängulises olukorras tekkis kontakt, talle astuti jalale. Esialgu tundus, et lihtsalt väänamine, aga uuringud näitasid, et tegu on siiski luumurruga – üks tallaalustest väikestest luudest on katki,» lausus Postimehele Kalev/Cramo abitreener Indrek Reinbok.

Täpset prognoosi, millal Jõesaar võiks väljakule naasta, ei osanud arstid Reinboki sõnul öelda – sellisest vigastusest paranemine olevat individuaalne. Küll aga jääb Jõesaar kõigi märkide järgi lisaks klubikohtumistele kõrvale Eesti koondise veebruarikuu lõpu valikmängudest, kui 23. veebruaril minnakse vastamisi Kreeka ja kaks päeva pärast seda Iisraeliga. Koondisele ei tule nendeks kohtumisteks appi ka Rain Veideman, kelle koduklubil on samal ajal Itaalias olulised karikamängud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles