Kristian Kullamäe sai Saksamaa kõrgliigas käe valgeks

Hindrek Pärg
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
18-aastane Kristian Kullamäe Eesti noortekoondise särgis.
18-aastane Kristian Kullamäe Eesti noortekoondise särgis. Foto: Sander Ilvest

Saksamaal Gotha Rocketsi klubisüsteemis mängiv Kristian Kullamäe pääses täna platsile kohaliku kõrgliiga kohtumises, visates ka üheksa punkti. 

Alles paar päeva tagasi võistkonna U19 meeskonnas 48 punktiga hiilanud Kullamäe sai täna Bundesliga kohtumises platsile 21 minutiks, visates selle ajaga üheksa punkti. Rockets pidi koduväljakul siiski vastu võtma 81:90 kaotuse.

18-aastane nooruk hankis lisaks veel kaks lauapalli ja andis ühe resultatiivse söödu, negatiivselt poolelt tegi ta kolm pallikaotust ja isiklikku viga. 

Kullamäe tiimikaaslastest resultatiivseimaks osutus Retin Obasohan 22 punkti ja 13 lauapalliga, võitjate poolelt viskas Darwin Davis 25 punkti. 

Eestlase koduklubi asub Saksamaa kõrgliiga tabelis nelja võidu ja 16 kaotusega eelviimasel ehk 17. kohal, täna neid alistanud Giessen kümne võidu ja kümne kaotusega 11. positsioonil. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles