Ogier: skandinaavlased on Rootsis alati tugevad

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: Andre Lavadinho/imago/PanoramiC

Autoralli 2018. aasta MM-hooaja avaetapil Monte Carlos võidutsenud prantslane Sebastien Ogier sõnas, et teisel etapil, mis sõidetakse järgmisel nädalal Rootsi lumistel radadel, on favoriidid skandinaavlased. 

«Me alustasime hooaega suurepäraselt, kuid teame konkurentide taset,» sõnas Ogier M-Sport meeskonna pressiteate vahendusel. «Eeldame, et järgmisel nädalal on konkurents veelgi tugevam,» jätkas viiekordne maailmameister.

Ogier on Rootsi ralli võitnud kolmel korral, kuid vaadates ajalugu, näeme, et skandinaavlased on seal samuti hästi esinenud. Prantslasest on rohkem Rootsis võidurõõmu maitsnud neli võidusõitjat: rootslased Stig Blomqvist ja Björn Waldegård ning soomlased Jari-Matti Latvala ja Marcus Grönholm.

«Skandinaavlased on siin alati tugevad, aga meie plaan on teha nende elu raskeks ja kindlustada järjekordsete tugevate punktidega MM-sarja üldseisu,» lisas Ogier, kes edestab teisel kohal paiknevat Ott Tänakut kaheksa punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles