Kas Alver uuendab rekordeid ka täna ja homme?

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähti Alverist saab loodetavasti õige pea neljas eestlanna, kes kolmikut üle 14 meetri hüpanud.
Tähti Alverist saab loodetavasti õige pea neljas eestlanna, kes kolmikut üle 14 meetri hüpanud. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Täna ja homme toimuvatel Eesti kergejõustiku meistrivõistlustel tasub pilk peal hoida pikki edusamme tegeval Tähti Alveril.

23-aastane neiu püstitas eelmise nädala keskel kaugushüppes isikliku rekordi 6.31 ja viis nädalavahetusel kolmikhüppes tippmargi 13.75ni. Eesti kõigi aegade edetabelis kergitasid need tulemused ta vastavalt 13. ja 6. kohale.

«Eelmisel võistlusel olin saanud kirja 13.25, mistõttu lootsin, et äkki õnnestub hüpata rekordi kanti (Alveri rekord oli eelmisest suvest 13.50 – toim). Aga et nii kaugele õnnestus lennata, oli üllatus. Kolmikhüppetrennid on iseenesest läinud hästi, aga eeldasin, et selline tulemus võiks tulla heal juhul Eesti meistrivõistlustel, mitte varem. 13.75 sündis kohe avakatsel. Kuidagi kergelt tuli – hoog kandis. Ju siis oli tehnika paigas,» sõnab tallinlanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles