Ott Tänak: peame selle ralli lihtsalt üle elama

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Toyota Gazoo Racing WRT

Ott Tänak ja Martin Järveoja alustasid Rootsi rallit kahe katsevõiduga. Edasi tehti teise startijana värskelt sadanud lumes sahatööd ning langeti paremusjärjestuses üha madalamale - reede lõpetati üheksandal kohal ja poolteteiseminutilises kaotusseisus.

«Tänane päev oli tõeliselt keeruline. Olud olid rohke lume tõttu ekstreemsed. Väljast näeb küll kõik ilus välja, aga autos olles on väga keeruline leida õiget minekut. Oleks hea, kui me saaksime homme startida viimasena, kuid kahjuks minnakse rajale samas järjestuses nagu täna. Seega saab sama raske päev olema. Kokkuvõttes peame lihtsalt selle ralli üle elama ja nii mitu punkti koguma, kui võimalik. Anname endast parima,» sõnas Tänak Toyota pressiteenistuse vahendusel.

Toyota meeskonna juht Tommi Mäkinen lisas: «Ma pole vist kunagi midagi sellist ühel rallil näinud. Lume puhtaks lükkamise tõttu on olukord eriti frustreeriv MM-i parematele meestele, teiste seas ka Otile ja Jari-Matti Latvalale. Kaks päeva on siiski veel ees.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles