Ilmataat jättis jalgpallurid suluseisu (1)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hangede vahel on hooaega alustatud varemgi, kuid mitte selliste kraadide juures. Fotol võitlevad tunamulluses superkarikafinaalis palli pärast florakas Gert Kams (vasakul) ja Kalju särki kandev Damiano Quintieri.
Hangede vahel on hooaega alustatud varemgi, kuid mitte selliste kraadide juures. Fotol võitlevad tunamulluses superkarikafinaalis palli pärast florakas Gert Kams (vasakul) ja Kalju särki kandev Damiano Quintieri. Foto: Tairo Lutter

Eile kell 19 pidanuks Kalevi keskstaadioni kunstmurule jooksma Tallinna Kalevi ja FCI Levadia mängumehed, et selgitada, kumb jääb jalgpalli meistriliiga tänavuse hooaja avavoorus peale. Ent määratud ajal ulgus staadionil kõle tuul ja termomeeter näitas 15 külmakraadi.

Tegu polnud ootamatusega, sest täpselt sama saatus oli tabanud ka kõiki teisi avavooru mänge. Tänavu erakordselt varajaseks toodud hooaja algus ja viimaste aastate lõikes ootamatult krõbedad külmakraadid tähendasid seda, et kodune kõrgliiga on alanud omamoodi valestardiga – ilm lihtsalt ei luba mängida.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles