Neymari mängupaus venib oodatust veelgi pikemaks

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar
Neymar Foto: STEPHANE MAHE/REUTERS

PSG ja Brasiilia koondise ründaja Neymar ja Brasiilia koondise peaarst Rodrigo Lasmar jõudsid eile lahendusele: metatarsaalluu murdnud jalgpallur läheb peagi operatsioonile, vahendab BBC.

Kuigi PSG lootis veel paar päeva tagasi, et Neymar vigastusest paranemiseks operatsiooni ei vaja ning on koguni väike tõenäosus, et ta terveneb juba nädalaga, siis otsustati ühiselt, et lõikus on möödapääsmatu. 

Lõikus viiakse läbi Brasiilias juba selle nädala lõppedes. Olenevalt paranemise kiirusest võib mängupaus venida kuude pikkuseks.

Sarnase vigastuse ehk metatarsaalluu murru sai tänavu ka teine brasiillane, Manchester City ründetäht Gabriel Jesus. Tema otsustas minna noa alla ja taastumisprotsessi pikkuseks oli täpselt kaks kuud.

Selle vigastusega astub Neymar ühte ritta paljude kuulsate mängijatega, sest sama traumaga on hädas olnud näiteks Lionel Messi, David Beckham, Manuel Neuer, Wayne Rooney, John Terry ja Steven Gerrard. Nende taastumisaja pikkus jäi samuti kahe-kolme kuu vahele, ent näiteks Neuerit hoiab septembris saadud vigastus siiani väljakult eemal.

Mis Neymariga juhtus?

Brasiilia ründetäht Neymar langes nädalavahetusel peetud Paris Saint-Germaini liigamatšis Marseille Olympique’iga veerand tundi enne lõpuvilet näiliselt süütus olukorras murule ning mees transporditi väljakult minema kanderaamil. Haiglas tuvastati jalgpalluril metatarsaalluu murd. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles