Arsenali peatreener pakatab enesekindlusest: suudan asjad ümber pöörata!

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsene Wenger
Arsene Wenger Foto: Liam McAvoy/imago/Uk Sports Pics Ltd

Londoni Arsenali peatreener Arsene Wenger on veendunud, et just tema on jätkuvalt õige mees juhendamaks Arsenali jalgpalliklubi.

Arsenal kaotas eile Inglismaa meistrivõistlustel 1:2 Brighton & Hove Albionile. Selle kalendriaasta sees on Arsenal 14 mängust kaotanud juba kaheksa kohtumist. Inglismaa kõrgliigas neljandal kohal olevast Tottenhamist jäädakse maha juba 13 silmaga.

Keerulisest seisust hoolimata on Wenger täis enesekindlust. «Jah, ma suudan asjad ringi pöörata, sest olen seda ennegi teinud. See pole esimene kord, kui me mitu mängu järjest kaotame. Usun, et saame sellega hakkama,» ütles Wenger.

«Praegu ei ole minu tulevik põhiline mure. Asi on Arsenalis ning me peame mänge võitma hakkama. Mina annan endast alati parima,» jätkas prantslane.

Wengeri sõnul on üheks Arsenali ebaedu põhjuseks nõudlik mängugraafik. «Esmatähtis on füüsiliselt ära taastuda. Praegune mängugraafik on natukene liiga nõudlik. Mõistan fännide frustratsiooni. Liigakarikas mängitakse keset hooaega. Kui sa seda ei võida, toob see kaasa palju negatiivsust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles