Maicel Uibo olümpiavõitjast abikaasa: olen nii õnnelik su üle, kallis! (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maicel Uibo ja Shaunae Miller-Uibo.
Maicel Uibo ja Shaunae Miller-Uibo. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Uibode perekonnas on pärast möödunud nädalavahetusel toimunud Birminghami sise-MMi kaks tiitlivõistluste medalisti, sest olümpiavõitja Shaunae Miller-Uibo kõrval jõudis esmakordselt poodiumile ka Maicel Uibo.

«Maicel läks võistlusele vastu musta hobusena ja võitis võimsa isikliku rekordiga pronksmedali! Olen nii õnnelik su üle, kallis! Olen viimastel aastatel näinud, kui palju sa trennis vaeva oled näinud ja millised vigastused sind on seganud, aga jumal avab uksi ja me saame olla temale selle eest vaid tänulikud. Sa väärid seda kõike, kallis! Armastan sind ja ei jõua ära oodata, millal ma saan sinuga tähistada!» kirjutas Miller-Uibo pärast võistlust Instagramis.

Maicel ei saanud siiski pärast MMi lennata oma abikaasa juurde Floridasse, vaid suundus Georgiasse, kus tal juba täna oli ülikoolis eksam vaja sooritada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles