Löödud Pochettino: väärisime enamat, kuid jalgpallis see ei loe

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mauricio Pochettino.
Mauricio Pochettino. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Scanpix

Jalgpalli Meistrite liiga kaheksandikfinaali korduskohtumises Torino Juventusele 1:2 alla jäänud ja konkurentsist langenud Tottenham Hotspuri peatreener Mauricio Pochettino leidis, et tema hoolealused oleksid pidanud ise võitma. Spurs domineeris suurema osa mõlemast mängust, ent avakohtumise kümme kehva algusminutit ja kordusmängus teise poolaja keskel samuti vaid korraks kadunud keskendumine lubasid Juventusel kogemuste najal võidu võtta.

«Tegime kaks suurt eksimust ja seepärast olemegi väljas,» tõdes Pochettino BT Sporti vahendusel. «Väärisime enamat, seepärast tunnen uhkust. Muidugi oleme pettunud, aga läbi selle arenetaksegi. Jalgpallis ei loe see, kas sa midagi väärid, tuleb ise väravaid lüüa ja mitte lasta neid endale lüüa.»

Pochettino nimetas kogemust tuleviku seisukohast vajalikuks. «Mängisime teise väga kõva meeskonnaga. Selliseid mänge on vaja, kui tahad niisugusel tasemel tõeliselt tugevaks saada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles