Markkaneni kummitab taas tuttav häda, Westbrook jõudis võimsa tähiseni

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Markkanen
Lauri Markkanen Foto: Abbie Parr/AFP

Chicago Bullsi soomlasest mängija Lauri Markkanen jättis möödunud ööl korvpalliliigas NBA vahele oma selle hooaja neljanda kohtumise. Markkaneni piinab seljavalu, mis seganud teda alates korvpalli EMist.

Bullsi peatreeneri Fred Hoibergi sõnul on soomlase selg valutanud viimased paar päeva. «Ta tundis soojendusel ennast hästi, aga siis hakkas tal riietusruumis selg valutama,» sõnas Hoiberg.

Markkanen on seljavalude üle kurtnud suvisest korvpalli EMist alates. Detsembris jäi tal seetõttu vahele kolm järjestikust kohtumist ning pallur käis küll uuringutel, kuid seal midagi tõsist ei avastatud. Nüüd arvab Hoiberg, et mure saab samuti kiirelt lahendatud ning Markkanen on järgmises kohtumises taas platsil.

Bulls kaotas kohtumise Los Angeles Clippersile 106:112.

Westbrook jõudis võimsa tähiseni

Oklahoma City Thunderi täht Russell Westbrook jõudis läinud ööl oma sajanda kolmikduublini kui Thunder alistas Atlanta Hawksi 119:107. 

Westbrooki viskas 32 punkti, võttis 12 lauapalli ja andis 12 resultatiivset söötu. Seejuurest sai Westbrookist NBA ajaloo neljas mängija, kes säärase tähiseni jõudnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles