Conte kiitis Messit: me ei räägi tippmängijast, vaid maailma parimast

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi
Lionel Messi Foto: ALBERT GEA/REUTERS

Jalgpalli Meistrite liiga viimane veerandfinalist on Barcelona, kes alistas kaheksandikfinaali korduskohtumises koduväljakul Chelsea 3:0 ning pääses kaheksa parema sekka üldskooriga 4:1. Chelsea meeskonna peatreener Antonio Conte nimetas pärast kohtumist mängus kaks väravat löönud Lionel Messit maailma parimaks.

«Lionel Messi oli see, kes selle kaheksandikfinaali saatuse otsustas. Jutt käib maailma parimast jalgpallurist. Ta lööb igal hooajal 60 väravat. Jutt ei käi tippmängijast, jutt käib suurepärasest tippmängijast. Meil polnud kahe mängu jooksul ka õnne. Lõime neli korda posti,» ütles Conte pärast mängu.

«Barcelona kasutas täna väga hästi oma võimalused ära (esimesest kahest pealelöögist sündis kaks väravat – toim.). Kahetseda pole siin midagi. Andsime endast kõik ning ei väärinud 0:3 kaotust. Peame nüüd edasi liikuma ning valmistuma pühapäevaseks mänguks Leicesteriga,» jätkas Conte.

Eilne mäng jääb kindlasti eriliselt meelde Chelsea väravavahile Thibaut Courtois’le, kellele Messi lõi kaks väravat jalge vahelt. «Me ei väärinud seda kaotust. Minu kaks individuaalset viga läksid meile mängu maksma. Esimese värava puhul ma ei oodanud, et ta sellise nurga alt peale lööb,» selgitas Courtois.

«Olen ennegi Messi vastu mänginud ning ta on mulle sarnaseid väravaid löönud. Jalge vahelt väravad lasta on väga häiriv. Mul pole kuhugi peitu pugeda, pean olema mees ning viga tunnistama. Tegin ka mõned head tõrjed, kuid kahe mängu peale löödi mulle neli väravat,» jätkas Courtois.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles