Video: Loeb sai hooaja esimese etapivõidu

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb
Sebastien Loeb Foto: ULISES RUIZ/AFP

Äsja Mehhiko MM-rallil viienda koha saanud Sebastien Loeb kihutas sel nädalavahetusel Suurbritannia rallikrossiradadel, võites Silverstone'is Briti GP.

Loeb, kes tänavu sõidab rallikrossi MM-sarjas Peugeot'ga, edestas Suurbritannia rallikrossi meistrivõistluste avaetapil oma tiimikaaslast Timmy Hansenit ja EKS Audi sõitjat Andreas Bakkerudi. 

Üheksakordne autoralli maailmameister Sebastien Loeb liitus rallikrossi MM-sarjaga 2016. aastal. Siiski teeb 44-aastane prantslane tänavu kaasa ka autoralli MM-sarjas, osaledes Mehhiko, Korsika ja Kataloonia rallidel.

Järgmisest hooajast peaks aga prantslane oma rallikrossikohustustest vabanema ning nagu Mehhiko tõestas, suudab ta jätkuvalt rallimaailmas hiilata.

«Ma ei tea ühtegi tiimibossi, kes ei tahaks seda meest täiskohaga enda meeskonda. Meiegagi on seis sama,» sõnas Citroëni tiimipealik Pierre Budar Motorspordile. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles