Kergejõustikuliit palub EOK-lt Uibole A-kategooria toetust (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maicel Uibo.
Maicel Uibo. Foto: Hannah McKay/REUTERS

Eesti kergejõustikuliidu juhatus otsustas kogunemise järel esitada palve Eesti Olümpiakomiteele lisada mitmevõistleja Maicel Uibo A-taseme toetust saavate sportlaste nimekirja.

25-aastane Uibo võitis teatavasti märtsi alguses Birminghami sise-MMil seitsmevõistluses pronksmedali. Kui tavaliselt tähendaks olümpiaalal võidetud MMi pronksmedal automaatselt A-taseme toetust, siis antud juhtum on keerulisem, sest EOK hinnangul pole meeste seitsmevõistlus olümpiaala.

Sellest hoolimata palus kergejõustikuliit EOK-l erand teha. «Eesti Kergejõustikuliidu juhatus palub lisada Eesti Olümpiakomiteel olümpiaettevalmistustoetuse A-taseme toetust saavate sportlaste nimekirja 2018. aasta kergejõustiku sise-maailmameistrivõistlustel Birminghamis mitmevõistluses 3. koha saavutanud Maicel Uibo. EKJL-i juhatus saatis EOK-le ka vastavasisulise pöördumise,» teates kergejõustikuliit avalduses.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles