Saksamaa meistermeeskond seisab silmitsi Kalev/Cramole tuttava probleemiga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rhein-Neckar Löwen
Rhein-Neckar Löwen Foto: Oliver Zimmermann/imago/foto2press

Valitsev Saksamaa käsipallimeister Rhein-Neckar Löwen peab laupäeval kaks kohtumist. Eesti aja järgi kell 17.00 sõidetakse Meistrite liiga raames külla poolakate Kielce Vivele ja kell 19.10 tuleb koduliigas samuti võõrsil rinda pista THW Kieliga.

Skandaalne olukord tekkis tänu televisioonilepingule ARD-ga, mis kannab üle Bundesligat. Teleülekanded on aga klubidele majanduslikult kasulikud. Euroopa käsipalliliit EHF teatas aga, et nemad olid oma mängugraafikud erinevate liigadega juba kaks aastat tagasi paika pannud, kirjutab Käsipall24.

Sarnane olukord tekkis 2014. aasta detsembris ka Eestis, kui BC Kalev/Cramo pidi ühe päeva sees mängima kaks kohtumist. Tõsi, mõlemad mängud toimusid siis küll ühes riigis. Esmalt kohtuti päeval Tallinnas Ühisliigas Riia VEFiga ning seejärel Rakveres karikavõistluste poolfinaalis kohaliku Tarvaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles