Vanameister O'Sullivani võidukas turmtuli

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O'Sullivan on karjääri jooksul võitnud 33 ametlikku turniiri, millega jääb alla vaid šotlasele Stephen Hendry'le, kelle arvel on 36 esikohta.
Ronnie O'Sullivan on karjääri jooksul võitnud 33 ametlikku turniiri, millega jääb alla vaid šotlasele Stephen Hendry'le, kelle arvel on 36 esikohta. Foto: Alan Stanford/imago/Focus Images/Scanpix

Kevade reegel nr 1: kui kellaseierid tunni võrra edasi keeratud ning värske karulauk turulettidele ilmunud, sätib telekanal Eurosport oma kaamerad üles Inglismaal Sheffieldis, et alustada otseülekandeid snuukri maailmameistrivõistlustelt. Kevade reegel nr 2: Sheffieldis on tähelepanu keskmes Ronnie O’Sullivan.

Mõlemad reeglid tõotavad paika pidada ka tänavu, kui MM 21. aprillil algab, sest O’Sullivan näitab vaatamata 42 eluaastale suurepärast mängu ning sammub võidult võidule. Pühapäeval alistas ta Walesis Players Championshipi turniiri finaalis 10:4 2005. aasta maailmameistri Shaun Murphy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles