Inglismaa eest debüteerinud poolkaitsja võitis oma vanaisale 20 000 eurot

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Cook
Lewis Cook Foto: JOHN SIBLEY/Action Images via Reuters

Bournemouthi poolkaitsja Lewis Cook teenis oma vanaisale teisipäeval Inglismaa koondise eest debüteerides 20 000 eurot.

Nimelt tegi Cooki vanaisa Trevor Burlingham neli aastat tagasi pea 600 euro suuruse panuse sellele, et toona 18-aastane Cook debüteerib Inglismaa rahvuskoondise eest enne oma 26. sünnipäeva. Kihlveokontor William Hill pakkus sellise panuse eest raha tagasi 33-kordselt.

Eile saigi Cookist ametlikult Inglismaa koondise mängija, kui ta vahetati 1:1 viigiga lõppenud mängus Itaaliaga Jesse Lingardi asemel sisse kohtumise 71. minutil. Esimest korda nimetati Cook Inglismaa täiskasvanute koondisesse mullu novembris mänguks Brasiiliaga, ent siis koondise peatreener teda väljakule ei saatnud.

Kihlveokontori William Hilli teatel on tegu sellist tüübi panuse puhul suuruselt teise väljamaksega. 2013. aastal maksis William Hill Peter Edwardsile 125 000 naela (praeguse kursiga 142 000 eurot), kui tema lapselaps Harry Wilson debüteeris Walesi koondise eest. Edwards panustas oma lapse peale 50 naela.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles