Diego Costa: nüüd te nägite, mis ilma Messita juhtub

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi (keskel)
Lionel Messi (keskel) Foto: PAUL WHITE/AP

Argentina jalgpallikoondis teenis eile Hispaanialt häbistava 1:6 kaotuse. Hispaania koondise ründaja Diego Costa sõnul oli suur kaotus Argentinale hädavajalik.

Seda põhjusel, et Costa sõnul ei osata Argentinas Messist lugu pidada. «Nad kritiseerivad Argentinas Messit väga palju. Nüüd nad nägid, mis juhtub, kui Messi nende eest ei mängi,» ütles Costa pärast mängu.

«Sellist mängijat nagu Messi ei tohiks kritiseerida. Selle asemel tuleks tänada jumalat, et ta olemas on. Isegi, kui ta teeb rahvuskoondise eest kehva mängu, on tema väljakulolemist tunda,» jätkas Costa.

Messi jättis viimased kaks Argentina koondise kohtumist reievigastuse tõttu vahele. Vigastus pole küll tõsine, kuid eelseisvat MMi silmas pidades otsustati mittemängimise kasuks.

«Olen juba mõnda aega kimpus reielihase vigastusega. Tahaksin küll mängida, aga MM-finaalturniir on kohe ukse ees,» ütles Messi enne reedest mängu Itaaliaga, mille Argentina võitis 2:0.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles