Rooba: kurb lõpp ei varjuta ilusat hooaega

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meistrite liiga karikavõitu ei võta Robert Rooba saavutustelehelt kunagi keegi.
Meistrite liiga karikavõitu ei võta Robert Rooba saavutustelehelt kunagi keegi. Foto: Raul Mee

Eesti parim hokimängija Robert Rooba lõpetas hooaja kahekordselt nukral toonil: Soome liiga veerandfinaalseeria kahes viimases heitluses kaotas ta JYPi treenerite usalduse, lisaks sai varakult otsa ka meeskonna hooaeg. Ometi ei tähenda see kaugeltki, et Rooba hooaega mustades toonides mäletama jääb.

«Blokeerisin neljanda mängu lõpus viske ja ja sain sealt kerge põrutuse. Kuid ei kaugeltki midagi nii tõsist, mis takistanuks seeria jätkamist. Paraku otsustasid treenerid teisiti,» kirjeldas 24aastane Rooba HIFKga peetud seeria murdehetke nii enda kui terve klubi jaoks. Järgmise mängu kaotas JYP kümne minutiga saavutatud 5:0 (!) eduseisust ning pärast allajäämist kuuendas duellis oligi puhkus alanud.

Ometi võtab Rooba pettumustega lõppenud hooaja kokku rõõmsal toonil ja ootab õhinaga peatset Eesti koondise MM-turniiri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles