Video: Zlatan avameelses intervjuus: kui mulle öeldakse, et ma pole piisavalt hea, siis lahkun

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: USA TODAY Network/USA TODAY Network/Sipa USA

Zlatan Ibrahimovic loobus kuuldavasti väga suurest rahasummast, et liituda Los Angeles Galaxyga.

ESPN-i spordisaates uuriti Rootsi jalgpallurilt järgnevat: sa ütlesid ära Hiina klubi 100 miljoni suurusest pakkumisest. Miks? «Tahtsin USA-sse tulla ja Galaxyga mängides kõigile näidata, mida ma suudan teha. Asi pole rahas, sest ma isegi ei teadnud, milline mu leping saab olema. Ütlesin lihtsalt, et olge valmis - ma tulen. Isegi Galaxy oli üllatunud. Pärast vigastust tahtsin lihtsalt õnnelik olla ja mängida. Usu mind, sellel pole mingit hinda.»

Kui kaua plaanib 36-aastane ründaja veel mängimist jätkata? «Nii kaua, kui suudan endast kõik anda ja tulemusi tuua. Kui mulle öeldakse, et Zlatan, sa pole piisavalt hea, siis loobun oma lepingust ja lahkun. Ma ei tulnud siia puhkusele, seda oli ka viimasest mängust näha.»

Zlatani karjäär algas Põhja-Ameerika profiliigas teatavasti imeliselt: ta sekkus mängu vahetusest ja viis kahe kauni tabamusega Galaxy 4:3 võiduni Los Angeles FC üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles