Hamilton lükkas Vetteli väite ümber

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: ALFREDO ESTRELLA/AFP

Valitsev vormel 1 maailmameister Lewis Hamilton on veendunud, et Ferrari mootor on täpselt sama võimas kui Mercedese oma.

Ferrari piloot Sebastian Vettel tuli Bahreini GP eel lagedale väitega, et Mercedesed on neist ringi peale kuni 0,4 sekundit kiiremad.

Kuigi Mercedes on alates 2014. aastast vormel 1 karusselli domineerinud, pole nende mootor Hamiltoni sõnul tänavu Ferrari omast sugugi tugevam.

Küsimusele, kas Vetteli öeldu vastab tõele, vastas Hamilton: «Ma ei tea numbreid, tiim pole sellest minuga juttu teinud. Tiim ütles vaid seda, et kvalifikatsioonis oleme me jõudluse poolest Ferrariga võrdsed. Nad on teinud väga suure arengu.»

Küll aga tunnistas Hamilton, et võidusõidus võib Mercedesel olla eelis. «Ühe võidusõidu põhjal on raske midagi öelda. Neil on võidusõiduks teistsugune lähenemine, nad tegid midagi teistmoodi just kütuse osas. Eks pilt muutub peagi selgemaks,» ütles Hamilton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles