Järveoja selgitas Korsika pressikonverentsil maailmale eestlaste tundeskaalat

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Järveoja (vasakul) ja Sebastien Ogier Korsika MM-ralli poodiumil.
Martin Järveoja (vasakul) ja Sebastien Ogier Korsika MM-ralli poodiumil. Foto: Toyota Gazoo Racing WRT

Ott Tänaku kaardilugeja Martin Järveoja viskas teise kohaga lõppenud Korsika MM-ralli järgsel pressikonverentsil pisut nalja eestlaste tagasihoidlikkuse üle ning tervitas ühtlasi sugulast.

Pärast seda, kui Ott Tänak oli pressikonverentsil kommenteerinud teist kohta sõnadega «olen üsna õnnelik», jõudis järjekord Järveojani. «Olen tulemuse üle üsna õnnelik,» teatas ka Järveoja rahulikult.

«Üsna õnnelik? Kas eestlastele ongi selline tagasihoidlikkus omane?» uuriti seepeale. «Jah – kui sa ei võida, siis oled kõigest «üsna õnnelik»,» selgitas Järveoja.

JWRC sarjas tegi Korsika-debüüdi Ken Torn, kellele luges kaarti Järveoja onupoeg Ken. Sestap küsiti pressikonverentsil Martinilt ka seda, kas ta on sugulasele mingeid näpunäiteid jaganud. «Õigupoolest ei ole,» vastas Järveoja. «Peamiselt seepärast, et nad olid liiga kaugel selja taga. Aga palju õnne neile, sest kuulsin, et nad lõpetasid!» lisas ta. Torn-Järveoja said JWRC klassis lõpuks kuuenda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles