Tänaku konkurent naaseb MM-karusselli

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Craig Breen.
Craig Breen. Foto: Roni Rekomaa/AFP

Iirimaa rallisõitja Craig Breen ja tema kaardilugeja Scott Martin, kes jäid eemale Mehhiko ja Korsika etappidelt, naasevad Argentina ralliks MM-karusselli.

28-aastane Breen, kes saavutas hooaja avaetapil Monte Carlos üheksanda ja teisel etapil Rootsis suisa teise koha, pidi kahte järgmist rallit jälgima pealtvaatajana, sest Citroeniga kihutas üheksakordne maailmameister Sebastien Loeb.

Loebi sõidud on mõneks ajaks sõidetud ning Breen saab võimaluse taaskord Citroeni masinasse istuda ja Argentina rallil häid punkte noppida. «Teeme jälle seda, mida armastame,» kirjutas Breen sotsiaalmeedias. «Veel vaid mõned päevad ja alustame Argentina testisõitudega.»

Breen hoiab MM-sarjas sõitjate arvestuses 20 punktiga üheksandat kohta. Loeb temast kahe etapiga ei möödunud, sest prantslane teenis vaid 15 punkti. Citroen paikneb meeskondlikus arvestuses 81 punktiga viimasel ehk neljandal positsioonil.

«See on Breeni jaoks kindlasti frustreeriv,» ütles Loeb enne Mehhiko rallit. «Ta tegi Rootsis väga head tööd, kuid teisalt pole see asi minu otsustada. Citroen pakkus mulle kohta mõneks ralliks ning mul on kahju, et need rallid tema arvelt tulevad. Paraku on olukord selline,» lisas Loeb.

Argentina ralli peetakse aprilli viimasel nädalavahetusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles