Liverpooli peatreener Barcelona väljakukkumisest: arvasin, et mulle tehti nalja

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: David Klein/Sportimage/PA Images

Kui Liverpool jõudis Meistrite liigas nelja parema hulka veenva 5:1 võiduga Manchester City üle, siis Barcelona jäi poolfinaalist välja võõrsil löödud väravate reegli alusel. Liverpooli peatreener Jürgen Klopp arvas, et tegu on naljaga.

«Ma kõndisin trepist üles ja keegi ütles mulle,» sõnas Klopp pärast eilset üheväravalist võitu. «Ma tõesti arvasin, et see oli nali. Austan täielikult Romat – neil on suurepärane meeskond. Nad kaotasid Salahi ja jõudsid poolfinaali. See on üsna suur asi,» rääkis Klopp.

Teadupärast siirdus kaks hooaega Romas mänginud Mohamed Salah eelmisel suvel just Kloppi käe alla Liverpooli, kus egiptlane säravaid esitusi näidanud. Nelja parema hulgas võib Salah esmakordselt oma endise koduklubiga vastamisi minna, kuid seda vaid juhul, kui loosimisel fortuuna Liverpooli ja Roma paari loosib. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles