Tallinna Ülikool viigistas kindla võiduga pronksiseeria

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Tallinna Ülikool tänases naiste võrkpalli Eesti meistrivõistluste pronksiseeria korduskohtumises viimase nelja aasta meister Kohila Võrkpalliklubi/E-Service’ile sõnaõigust ei andnud, võttes koduväljakul kindla võidu. Kolme võiduni peetav seeria on nüüd 1:1 viigis ja järgmine matš peetakse 18. aprillil Kohilas.

Esimeses geimis oli jõudude vahekord algusest peale selge, kui Kohila ei pääsenud kordagi juhtima. Lõpuks kogusid külalised vaid 12 punkti, vahendab Volley.ee.

Teises geimis pääses Kohila kiirelt 4:0 juhtima. Seejärel said enda mängu käima ka võõrustajad, kui 5:5 seisult asuti 6:5 juhtima. Kuigi kohilannad suutsid veel 10:9 ette minna, siis edaspidi kontrollis sündmuste käiku kodupubliku lemmik. Geimi lõppfaasis eduseisu viiepunktiliseks kasvatanud TLÜ asus 25:20 geimivõiduga kohtumist 2:0 juhtima.

Kolmas geim möödus sarnaselt esimesele, kui kohilannad kordagi juhtima ei pääsenud. 5:0 spurdiga alustanud TLÜ pani kohtumisele punkti 25:13 geimivõiduga.

Keiu Silm tõi võitjatele üleplatsimängijana 16 punkti. Mängu parim oli ka Silma kasutegur, mis kohtumise lõpuks tõusis +14-ni. Erle Püvi arvele kogunes 14 ja 68,8-protsendilise (16-st 11) efektiivsusega rünnakul sisuliselt pidurdamatu olnud Kaisa Õunpuu kontosse 13 punkti. Polina Liutikova panustas Kohila naiskonna tulemusse 11 punkti.

Kui pallingu vastuvõtul olid võistkonnad üsna võrdsed (TLÜ 47,2% ja Kohila 44,8%), siis mäekõrgune vahe tekkis rünnakul, kus TLÜ näitas 52,1-protsendilist ja Kohila vaid 28,7-protsendilist efektiivsust. Pallingul kogusid võitja kaheksa ja kaotajad kolm punkti.

Samad naiskonnad kohtuvad kolmandat korda 18. aprillil Kohilas ja neljandat korda 20. aprillil samuti Kohilas. Vajadusel viies vastasseis on kavas 21. aprillil Tallinnas. Täna alustavad Võrus 5.-6. koha seeriaga Famila/Võru Võrkpalliklubi ja Audentese SG/ Noortekoondis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles