Klopp: loodetavasti on Klavan nüüd tagasi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: Robin Parker/Sportimage/PA Images

Liverpooli jalgpalliklubil jäi selja taha pöörane mängugraafik, kui 14 päeva jooksul mängiti viis vutimatši.

Selle ajaperioodi sisse jäi mäng Crystal Palace'iga (2:1 võit), mängud Manchester Cityga Meistrite liigas (3:0 ja 2:1 võit) ning liigamängud Evertoni (0:0 viik) ning Bournemouthiga (3:0 võit).

Mäletatavasti ütles Liverpooli peatreener enne viimast liigamängu Bournemouthiga, et eestlane Ragnar Klavan on vigastatud ning jätab suure tõenäosusega kohtumise vahele. Kuna aga Dejan Lovren sai mängus vigastada, vahetas Klopp eestlase 83. minutil ikkagi sisse.

«Raggy oli valmis sekkuma. Rääkisime temaga pärast City mängu ja ta ütles, et tunneb lihases valu. Testisime tema jalga veel enne Bournemouthi mängu ning ta ütles, et on valmis mängima. Loodetavasti on ta tagasi,» kommenteeris Klopp eestlase seisu.

Üldisemalt tihedat mängugraafikut kommenteerides lausus Klopp: «See periood oli väga intensiivne nii füüsiliselt kui vaimselt. Aga poisid said hästi hakkama. Mäng Bournemouthiga oli erakordselt hea.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles