Citroen osaleb Portugali ja Sardiinia rallil kolme autoga

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mads Östberg.
Mads Östberg. Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS

Norra rallisõitja Mads Östberg, kes saavutas Rootsi rallil Citroeniga kuuenda koha, saab võimaluse startida ka Portugali ja Sardiinia rallil, vahendab väljaanne Motorsport.

«Pärast Rootsi rallit on tõeliselt hea tunne olla tagasi autos ja meeskonna juures,» sõnas 30-aastane Östberg, kes maksis Rootsis osalemise eest omast taskust. «Ma teen kõik, et tõestada, et olen neid rallisid väärt. Loodetavasti saan hiljem veel võimalusi, aga praegu keskendun nendele kahele rallile.»

Portugali ralli sõidetakse 17.-20. maini, Sardiinia ralli kolm nädalat hiljem. Motorspordi andmetel antakse Östbergile Citroen C3 WRC-auto kasutada ka Soome (26.-29. juuli) ja Walesi (4.-7. oktoober) rallidel. 

Sel hooajal teeb Citroenis täisprogrammi kaasa vaid põhjaiirlane Kris Meeke. Teine sõitja on iirlane Craig Breen, kes vabastab kolmeks ralliks koha 9-kordsele maailmameistrile Sebastien Loebile. Kogenud prantslane teenis Mehhikos viienda ja Korsikal 14. koha, uuesti WRC-autosse istub ta Kataloonia ralliks.

Prantsusmaa tehasemeeskond Citroen hoiab nelja ralli järel MM-sarja üldarvestuses 81 punktiga viimast ehk neljandat kohta, jäädes Hyundaist maha juba 30 silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles