Luule Komissarov: Liverpooli jalgpallurid täitsid mu unistuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luule Komissarov Liverpoolile kaasa elamas. Sel pildil on tema ja praegune meeskonna staar egiptlane Mohamed Salah.
Luule Komissarov Liverpoolile kaasa elamas. Sel pildil on tema ja praegune meeskonna staar egiptlane Mohamed Salah. Foto: Luule Komissarovi Facebookileht

Armastatud näitleja Luule Komissarov, kes jälgis laupäeval Anfieldi staadionil Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani ja Liverpooli võidumängu Bournemouthi üle, rääkis «Vikerhommmikus» muljeid unustamatust jalgpallireisist.

«Meil oli see (Liverpooli kodumängu külastamine – toim) paar aastat juba plaanis, kui Klavan sinna läks, et ilmtingimata tahame oma väikese jalgpalliklubiga seda mängu minna vaatama. Ei klappinud ajad kuidagi. Küll oli ühel tegemist, küll teisel. Töö segab spordi vaatamist,» nentis Komissarov.

Aga lõpuks klappis kõik ideaalselt ja suure jalgpallisõbrana tuntud Komissarov sai pärast mängu tänu Klavani abikaasale pildile nii Klavani, Roberto Firmino, Virgil van Dijki kui ka Mohamed Salahiga. «Ma ei osanud unistadagi, et saan selliste inimestega pilti teha,» ütles näitleja.

«Nad ilmusid sinna ükshaaval. Esimene oli Firmino. Ta naeratas, oli nii armsa naerunäoga. Mitte mingit probleemi. Kui ta ära läks, siis tegi pai-pai. Mina inglise keelt ei oska, aga teised tõlkisid, et ta oli lause lõppu «kohtumiseni» öelnud,» kirjeldas Komissarov.

«Van Dijkiga oli selline lugu: ma vaatasin alt üles ja siis ta nii kenasti näitas mulle, et mind ei ole vaja vaadata, vaid kaamerasse on vaja vaadata. Mul olid imestusest silmad suured ja vaatasin ainult teda,» naeris Komissarov.

Äsja vigastusega kimpus olnud Klavan pääses 3:0 võidumängus väljakule viimaseks kümneks minutiks. Hetk, kui eestlane platsile sai, jääb ilmselt Komissarovile eluks ajaks meelde. «Ma ei ole kunagi sellist värinat üle elanud. Kui Klavan soojendust tegema läks, juba siis aimasime, et võib-olla saab ta mängu,» meenutas ta.

Ta jätkas: «Ma ei saanud enam mängu vaadata, sest vaatasin Ragnarit kogu aeg. Kui Klopp ta soojenduselt enda juurde kutsus, siis kõik hõikasime, et nüüd ta läheb. Kui ta dressi ära võttis ja läks, siis käis mul selline värin üle keha kuni varbaotsteni välja. See oli emotsionaalne värin.»

Luule Komissarov Virgil van Dijkiga.
Luule Komissarov Virgil van Dijkiga. Foto: Luule Komissarovi Facebookileht
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles