Selgus tippklubi, milles Täht peagi mängima hakkab

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Täht
Robert Täht Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eesti viimaste aastate silmapaistvaim võrkpallur Robert Täht lõpetab uue nädala alguses Poolas Lubini Cuprumis oma kolmanda hooaja. Paar kuud tagasi sõlmis Täht lepingu aga Euroopa tippklubiga ning nüüd on selgunud, kellega - Izmiri Arkas Sporiga.

24-aastane Täht rääkis Postimehele üleeile, et sõlmis uue koduklubiga lepingu juba kaks kuud tagasi. «Olen väga rahul selle üleminekuga,» sõnas ta. Türgi väljaande Hurriyet andmetel liitub Izmiri Arkas Sporiga ka brasiillasest sidemängija Murilo Radke.

Türgi liiga on maailma nelja tugevama liiga seas Venemaa, Itaalia ja Poola kõrval. Teatavasti mängib Türgis teinegi eestlane, Oliver Venno, kes jõudis Ankara Maliye Piyango särgis Türgi karikasarjas finaali ja eurosarjas poolfinaali. Meistrivõistlustel lepiti viienda kohaga. 

Enne Türki siirdumist tuleb aga Tähel ja Cuprumil lõpetada Poola liiga hooaeg, kus tänavu mängitakse seitsmendale kuni kaheksandale kohale. «Klubijuhid on tegelikult hooajaga rahule jäänud, sest arvestades seda, et tegu on kõrgliiga ühe väiksema eelarvega klubiga ja meil oli tänavu väga palju ebaõnne vigastustega, ei kõlaks 7. koht tegelikult sugugi halvana.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles