Wengeri lahkumistuur sai võimsa avalöögi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Arsenal - West Ham United
Londoni Arsenal - West Ham United Foto: Chris Radburn / EMPICS Sport

Inglismaa jalgpalli meistrivõistlustel alistas Londoni Arsenal 4:1 linnarivaali West Ham Unitedi.

Tegu oli Arsenali esimese mänguga pärast seda, kui peatreener Arsene Wenger teatas, et paneb selle hooaja lõpus ameti maha.

Arsenali eest lõi kaks väravat Alexandre Lacazette (85., 89.), korra olid täpsed Nacho Monreal (51.) ning Aaron Ramsey (82.), West Hami ainsa värava lõi Marko Arnautovic (64.).

Liigatabelis on Arsenal 57 punktiga kuuendal kohal, jäädes viiendat kohta hoidvast Chelseast maha kuue punktiga. West Ham on tabelis 35 silmaga 15. kohal.

Teises lõppenud mängus viigistas Stoke City 1:1 Burnleyga. Kodumeeskonna Stoke City viis 11. minutil juhtima Badou Ndiaye, viigi tõi tabloole 62. minutil Ashley Barnes.

Stoke City on liigatabelis 29 punktiga 18. kohal. Väljalangemistsoonist pääsemiseks lahutab neid neli punkti. Burnley on 53 punktiga tabelis seitsmendal kohal.

Päeva viimases mängus nüpeldas meistritiitli kindlustanud Manchester City 5:0 Swansea Cityt. City väravad lõid David Silva (12.), Raheem Sterling (16.), Kevin De Bruyne (54.), Bernardo Silva (64.) ning Gabriel Jesus (88.).

City on 34 mänguvooruga kogunud 90 punkti, Swansea on 34 punktiga 17. kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles