Ogier püüab Argentina needust murda

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier ja Julien Ingrassia Argentina rallil
Sebastien Ogier ja Julien Ingrassia Argentina rallil Foto: Nicolas Aguilera / AP

«See on ainus praegu kalendrisse kuuluv ralli, mida Sebastien ja Julien kunagi võitnud ei ole,» meenutas M-Spordi tiimipealik Malcolm Wilson enne Argentinas toimuvat MM-sarja viiendat etappi. MM-sarja üldliidrid Ogier ja Ingrassia on võitnud tänavu kolm rallit ning loodavad nüüd ka Argentina needuse murda, vahendab M-Spordi pressiteenistus.

Viimasel kahel aastal on Argentinas võidu saanud Hyundai piloodid – 2016 Hayden Paddon, 2017 Thierry Neuville. Eestlaste parim tulemus pärineb eelmisest aastast, kui Fordis kihutanud Ott Tänak sai kolmanda koha. Võidust jäi eelmisel aastal siiski M-Spordil puudu, sest Elfyn Evans oli teine. Ogier leppis aga kaheksanda kohaga, kolmel korral (2013, 2014, 2016) on ta tulnud teiseks.

Tiimipealik Wilson kinnitas, et prantslased tahavad 43 rallivõidu kõrvale ka Argentina lisada. «Nad on õiges hetkes, neil on võimalus lõpuks see ära teha. Kindlasti pole reedel esimese startija rollis lihtne olla, aga neid ei saa kunagi alahinnata – ka mitte siis kui kõik eeldused on neile vastu.»

Ogier ise lisas, et rahulduks ka poodiumikohaga ning rõhutas, et peab reedel esimesena startides ja seega ka rada puhastades võimalikult vähe aega kaotama. «Teame, et pole lihtne võita, aga oleme sel aastal kõvasti arenenud ning anname kindlasti endast parima.»    

Argentina ralli kulgeb pehmetel, kuid kivistel kruusateedel. «Testisime eelmisel nädalal autot Portugalis ning kõik tundub õiges suunas minevat,» lisas Ogier.

MM-sarja juhib Ogier 84 punktiga, järgnevad Neuville 67 ja Tänak 45 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles