Eesti segapaar võitis MMil alagrupi!

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marie Turmann ja Harri Lill curlingu MMil
Marie Turmann ja Harri Lill curlingu MMil Foto: Maailma Curlingu Föderatsioon

Eesti curlingu segapaar (Marie Turmann, Harri Lill) kindlustas 12:4 võiduga Uus-Meremaa üle Rootsis toimuval MMil oma alagrupis esikoha. 

Eesti alustas mängu Uus-Meremaa vastu kindlasti favoriidina ja esimesed kolm vooru õnnestus võistkonnal ka vastaselt punkte röövida. Pärast 3 vooru oli seis juba 7:0. 4. voorus õnnestus Uus-Meremaal võtta 3 punkti ja siis korra ka röövida üks punkt, kuid 6. voorus õnnestus Eesti võistkonnal võtta 5 ja sellejärgselt otsustasid vastased edasimängimisest loobuda.

Võiduga kindlustas Eesti endale alagrupi esikoha olenemata homsest alagrupi viimasest kohtumisest. Viimane alagrupi mäng toimub homme Eesti aja järgi kell 10:00, kui kohtutakse Leeduga.

Segapaaride curlingu maailmameistrivõistlused toimuvad Rootsis, Östersundis ning tänavu võistleb MMil 40 võistkonda. Võistkonnad mängivad viies alagrupis ning igast alagrupist kvalifitseerub kolm parimat võistkonda edasi võistluse play-offi ja 16 parima hulka. MMi võitjad selguvad 28. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles