Wilder tegi Joshuale 50-miljonilise pakkumise: eeldan, et pead sõna?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deontay Wilder
Deontay Wilder Foto: AL BELLO/AFP/SCANPIX

WBC raskekaalu maailmameister Deontay Wilder pakkus WBO, IBFi ja WBA maailmameistrile Anthony Joshuale matši eest 50 miljonit dollarit.

Ameeriklane postitas Twitterisse video, milles Joshua ütles, et on valmis 50 miljoni eest Wilderiga poksima. «Raha on kotis. Eeldan, et sa oled sõnapidaja?» lisas Wilder.

ESPN uuris Wilderi mänedžerilt, kas tegu on ainult videoga või on ka reaalselt Joshua tiimile pakkumine tehtud. Mänedžer Shelly Finkel kinnitas, et pakkumine on tehtud.

Finkel lisas, et nende poolne pakkumine tähendaks seda, et matš oleks mõlemal poksijal järgmine vastasseis. See toimuks kas septembris või detsembris ning toimumiskoha saaks valida Wilder. Ta lisas, et kaotajal kordusmatši õigust pole.

Joshua mänedžer Eddie Hearn ütles aga kuu alguses, et WBA soovib, et Joshua peaks järgmise matši kohustuslikus korras väljakutsuja Alexander Povetkiniga. Joshua ise on aga varasemalt öelnud, et tema ei kavatse USA-s poksida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles