Vägevat seeriat pikendanud Tänak-Järveoja on MM-sarjas jätkuvalt ainulaadsed mehed

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Martin Järveoja.
Ott Tänak ja Martin Järveoja. Foto: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

Ott Tänak ja Martin Järveoja võitsid Argentina MM-ralli 3. katse ning pikendasid sellega seeriat, mis teeb neist sel hooajal jätkuvalt ainulaadse saavutusega hakkama saanud mehed.

Nimelt on Tänak võitnud sel hooajal kiiruskatseid kõikidel rallidel, kus ta on startinud. Monte Carlos tuli kiiruskatsetelt esikohti neli, Rootsis kuus, Mehhikos viis (sealhulgas punktikatse võit), Korsikal veel kolm ja nüüd seni üks.

Kokku on Tänakul seega sel hooajal kirjas juba 19 kiiruskatse võitu. Hetkeseisuga järgnevad talle 13 katsevõiduga Sebastien Ogier ja 12 katsevõiduga Thierry Neuville. Kõik kolm on juba «silma pähe saanud» ka Argentinas.

Täiendatud kell 17.00: Tänak võitis Argentinas ka 4. kiiruskatse ning kasvatas sellega tänavuste katsevõitude arvu 20 peale. Kokku on eestlane karjääri jooksul võitnud nüüd täpselt 100 kiiruskatset!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles