Urmas Tali hoolealused jätkavad EM-valikturniiril võiduta

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa Võrkpalliklubi peatreener Urmas Tali.
Saaremaa Võrkpalliklubi peatreener Urmas Tali. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Urmas Tali juhendatav Eesti U20 võrkpallikoondis osaleb 26.-29. aprillini Venemaal Anapas peetaval Euroopa meistrivõistluste teise ringi valikturniiril. Eesti kuulub B-alagruppi koos Venemaa, Iisraeli ja Ungariga.

Turniiri teisel päeval kohtus Eesti Iisraeli eakaaslastega ja pidi vastu võtma 1:3 (19:25, 25:21, 24:26, 18:25) kaotuse ning jätkab seni võiduta. Eile jäädi sama skooriga alla Ungarile, vahendab Volley.ee. Täna oli Eesti koondise resultatiivseim Albert Hurt, kes tõi 18 punkti (+13), Tarvo Täht lisas 13 punkti (+6) ja Mart Toom 12 silma (+2). Iisraeli edukaim oli 14 punkti (+8) toonud Ido David.

Eesti vastuvõtuprotsent oli 58, rünnakuprotsent 45. Blokist teeniti 10 punkti. Sarnaselt avamängule Ungariga tegi Eesti vastasest tunduvalt rohkem servivigu, mida seekord kogunes 21 vastase 10 vastu. Servil lõid mõlemad meeskonnad 4 ässa. Iisraeli vastuvõtt oli 45 ja rünnak 48%, sulustamisega teeniti 12 punkti.

Ülehomme on Eesti viimaseks vastaseks turniiril Venemaa. Tabeliseisu ja kõiki tulemusi näeb Euroopa võrkpalliliidu (CEV) koduleheküljelt.

Kaheksa alagrupi võitjad tagavad otse pääsu 14.-22. juulini Belgias ja Hollandis peetavale finaalturniirile. Teise koha omanikud selgitavad kolmandas ringis kahes neljaliikmelises alagrupis välja veel kaks EM-finaalturniirile pääsejat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles