Galerii: Rapla purustas Kalevi - poolfinalist selgub otsustavas lahingus

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rapla Avis Utilitas alistas korvpalli Eesti meistriliiga veerandfinaalseeria neljandas mängus Tallinna Kalev/TLÜ 93:64. Kolme võiduni peetava seeria seis on 2:2 viigis.

Rapla pani Kalevi spordihallis peetud mängus jõuvahekorrad paika juba avaveerandajal, mis võideti 29:12. Puhkepausile mindi külalismeeskonna 55:27 eduseisus. Kolmanda veerandaja võitsid külalised 23:21 ning viimast kümneminutilist perioodi alustati Rapla 78:48 eduseisus. Viimasel veerandajal vormistas Rapla 93:64 võidu. 

Üleplatsimeheks kerkis 24 punkti visanud Rapla mängujuht Nolan Cressler, kes jättis seeria kaks esimest kohtumist vahele. Rapla poolel jõudsid kahekohalise punktisummani veel Dominique Hawkins (19+8lp+8rs), Indrek Kajupank (13) ja Devonte Upson (12+10lp). Kalevi parim skooritegijad olid 11 punkti visanud Kayel Locke ja Kiur Akenpärg.

Seeria viies ehk viimane lahing peetakse pühapäeval Raplas. Selle paari võitja kohtub poolfinaalseerias Tartu Ülikooliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles