Video: Bale jõudis Reali võidumängus «kohustusliku» tähiseni

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängu esimese värava lõi Gareth Bale.
Mängu esimese värava lõi Gareth Bale. Foto: JAVIER SORIANO / AFP

Madridi Reali jalgpallimeeskond alistas Hispaania meistrivõistlustel koduväljakul Leganesi 2:1. Reali peatreener Zinedine Zidane andis paljudele põhimängijatele puhkust, sest teisipäeval seisab ees Meistrite liiga poolfinaali kordusmäng Müncheni Bayerniga.

Reali mõlemad väravad sündisid esimesel poolajal. Gareth Bale viis võõrustajad juba kaheksandal minutil juhtima ning eduseisu suurendas kaheväravaliseks poolaja viimasel minutil Borja Mayoral. Leganes ajas mängu teise poolaja keskpaigas põnevaks, kui ühe tabamusega vastas, kuid enamaks nad võimelised polnud.

Bale jõudis oma viiendal Reali-hooajal neljandat korda kõiki sarjade peale kokku 15. tabamuseni. Kokku on Walesi koondislane löönud Reali särgis 82 väravat, neist 66 on sündinud Hispaania meistriliigas. 

Reali koosseisu ei kuulunud Cristiano Ronaldo, Raphael Varane ja Sergio Ramos. Luka Modric, Keylor Navas ja Marcelo jälgisid mängu vahetuspingilt ning Marco Asensio ja Toni Kroos sekkusid mõlemad 62. minutil mängu.

34 mängust 71 punkti kogunud Real hoiab surve all linnarivaal Diego Simeonet ja Madridi Atleticot, kes jäävad neist vaid ühe punkti kaugusele ette. Juhul kui Barcelona alistab täna õhtul võõral väljakul La Coruna Deportivo, kindlustavad nad neli vooru enne hooaja lõppu Hispaania meistritiitli.

Tabeliseis: Barcelona 83 punkti (33 mängust), Atletico 72 (34), Real 71 (34), Valencia 66 (34), Betis 56 (34), Villarreal 54 (34).

Real - Leganes mängu tipphetked:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles