Jürgen Klopp tegi Ragnar Klavanile vägeva komplimendi

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp ja Ragnar Klavan
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp ja Ragnar Klavan Foto: Phil Noble/Reuters/Scanpix

Meistrite liiga poolfinalisti Liverpooli peatreener Jürgen Klopp andis teada, et soovib pikendada keskkaitsja Ragnar Klavani lepingut, aga ei ole kindel, ega Eesti koondise kapten mujale siirdu.

«Jah, muidugi,» vastas Klopp ajalehele Liverpool Echo antud intervjuus küsimusele, kas ta plaanib Klavani praegust lepingut pikendada. «Raggy (Klavani hüüdnimi Liverpoolis – toim) on suurepärane, väga hea jalgpallur. Tal on kõik, mida vaja. Aga sellel asjal on kaks poolt. Elu pole nii lihtne. Me kohtleme kõiki poisse austusega, mida nad väärivad, aga lõpuks on ainus asi, mida mängija tahab, olla algkoosseisus,» vihjas Klopp eestlase paiguti kasinale mänguajale.

Debüüthooajal Liverpoolis mängis Klavan 25 mängus. Tänavu on lisandunud 27 kohtumist, neist seitse Meistrite liigas. Käimasoleva hooaja novembris-detsembris oli Klavan Liverpooli jaoks absoluutne võtmemängija (16-mängulise kaotuseta seeria jooksul mängis eestlane algusest lõpuni kaasa 13 matši), ent 90 miljoni euro eest ostetud Virgil van Dijki lisandumine ning Klavanit tabanud haigus ja vigastus kukutasid eestlase vahepeal keskkaitsjate hierarhias neljandaks. Viimasel ajal on Klavanile taas enam mänguaega jagunud. Laupäevases 0:0 viigimängus Stoke Cityga tegi ta kaasa terve kohtumise.

2016. aastal Saksamaa tippklubist FC Augsburgist viie miljoni euro eest (Inglismaa kõrgliiga mastaapides täielik peenraha) Liverpooli ostetud Klavani kolmeaastane leping kehtib 2019. aasta suveni. Nagu jalgpallimaailmas tavaks, hakatakse tulevikku arutama hiljemalt aasta enne kontrahti lõppemist. Seega uudiseid Klavani tuleviku kohta on oodata suvel.

Nädalavahetusel mängitud Inglismaa kõrgliiga 36. vooru oodatuimas kohtumises alistas Manchester United koduväljakul 2:1 Londoni Arsenali, kes mängis nõrgendatud koosseisuga, pidades silmas neljapäevast Euroopa liiga poolfinaali kordusmängu Madridi Atleticoga. Chelsea oli võõrsil 1:0 parem Swanseast ja esikoha taganud Manchester City võõrsil 4:1 West Ham Unitedist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles