Avamatši kaotanud Mäe maadleb EMil pronksmedalile

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Mäe (vasakul).
Epp Mäe (vasakul). Foto: United World Wrestling

Kolme aasta tagune Eesti parim naissportlane ja mullune EMi pronksiomanik Epp Mäe alustas Venemaal toimunud EMi kaotusega (-76 kg), kuid sai hoolimata sellest õiguse maadelda pronksimatšis.

Loosi tahtel kohtus Mäe avaringis 2017. aasta Euroopa meistri ja maailmameistri, türklanna Yasemin Adariga, kellele kaotas Mäe möödunud aastal ka EMi poolfinaalis. Ka nüüd ei jätnud Adar Mäele mingit võimalust, minnes kiirelt 4:0 juhtima ning võites matši 10:0.

Kuna Adar jõudis finaali, pääses Mäe läbi lohutusringi pronksimatši, kus tema vastaseks on valgevenelanna Vasilisa Marzaliuk. Tegu on kolmekordse MMi pronksmedalisti ning mulluse MMi hõbemedalistiga. EMidelt on tal ette näidata kolm pronksi ja üks hõbe. 

Kokku võistleb naiste maadluse kuni 76-kilogrammises kaalukategoorias kõigest kaheksa naist, mis tähendab, et tiitlivõistluste medali võidavad pooled osalejatest. Pronksimatš peetakse neljapäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles