Jürgen Klopp: meie mängitav jalgpall on hullumeelne!

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp tähistab finaali pääsemist James Milneriga, taamal paistab Ragnar Klavan.
Jürgen Klopp tähistab finaali pääsemist James Milneriga, taamal paistab Ragnar Klavan. Foto: ISABELLA BONOTTO / AFP

Jalgpalli Meistrite liigas alistas Livepool kahe mängu kokkuvõttes Roma 7:6 (korduskohtumise kaotas Liverpool 2:4 - toim) ning tagas pääsu 26. mail Kiievis toimuvale finaalmängule, kus nende vastaseks on Madridi Real.

Liverpooli peatreeneri Jürgen Kloppi hinnangul väärisid tema hoolealused finaalkohta. «Täna me kaotasime, kuid ka Real vajas viimases kahes vastasseisus õnne. Meil on nüüd kaks nädalat mänguks valmistumiseks ning anname endast parima,» ütles Klopp.

«Mängu algus oli metsik. Meil on veel palju arenguruumi. Teisel poolajal ei kaitsnud me üldse hästi. Paljudele poistele oli see esimene poolfinaal ning on täiesti arusaadav, et neil tuleb närv sisse,» jätkas sakslane.

«Minu mängijad on teinud uskumatu hooaja. Nad on näidanud sisu ja mentaliteeti. See jalgpall, mida nad mängivad.. see on hullumeelne!» rõkkas Klopp emotsioonidest.

Roma peatreeneri Eusebio Di Francesco sõnul tegid tema mängijad midagi imelist. «Uskuge mind, see ülesanne polnud mängijatele lihtne. Meie poolt oli tegu peaaegu perfektse mänguga. Saime kindlust, et kuulume kõrgseltskonda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles