Ragnar Klavan: ma ei kommenteeri kohtunikke, aga... (1)

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: Tony Gentile / Reuters/Scanpix

Meistrite liiga poolfinaalis AS Romast kahe mängu kokkuvõttes 7:6 jagu saanud Liverpooli keskkaitsja Ragnar Klavan märkis Eesti ajakirjanikele, et tema vastu 90+3. minutil vilistatud penalti ei tundunud õiglane.

«Ma ole ei ole situatsioone tagant järele videolt üle vaadanud ja kohtunike suunal kommentaare ei anna. Kõik annavad platsil endast parima. Samamoodi, ka mängijatel pole kõik päevad vennad ja ei tule välja ainult head mängud. See kõik on osa jalgpallist,» sõnas Klavan esmalt diplomaatiliselt. Kui temalt penaltiolukorra kohta veel küsiti, märkis keskkaitsja muiates: «Ma ei kommenteeri kohtunikke, aga see ei olnud penalti.»

Liverpool võitis eilse kordusmängu poolaja 2:1, aga jäi lõpus Roma surve alla ja pääses lõpuks finaali minimaalse paremusega. «Meeleolu riietusruumis oli suurepärane, aga kuna kõik erinevad protseduurid, nagu dopingukontroll ja intervjuud võtavad aega ning segavad ühist koosolemist, siis kõnesid ei peetud. Samas liiga ülevaks meeleolu ei läinud, sest meistrivõistlustel pole asjad veel otsustatud ning tähtsad mängud ootavad,» sõnas Klavan.

Poolfinaalseeria võttis Klavan kokku nii: «Väga eriline poolfinaalseeria. Ei usu, et niipea midagi sellist juhtumas on [, kus kahe mängu koguskoor jääb 7:6]. Keegi ei lähe mängu mängima plaaniga, et laseme kuus lüüa. Eks see näitas ka AS Roma kvaliteeti.»

26. mail Kiievis mängitavas finaalis on Liverpooli vastaseks Madridi Real. «Arvan, et need kaks meeskonda, kes teekonna läbisid ja finaali jõudsid, ongi praegusel hetkel parimad. Igal meeskonnal on mingid nõrkused. See on üks mäng, millega tuleb võitja selgitada. Kaks parimat saavad kokku ja proovivad teineteist üle trumbata. Eks seal mängus saab olema kõike. Kas intensiivne või luuravam, on keeruline ennustada. Aga vaadates Liverpooli mänge, siis võib suhteliselt rock’n’roll tulla!»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles