Telekanali jultumus ajas Kontaveidile kaasa elanud ameeriklase närvi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: THOMAS KIENZLE / AFP / Scanpix

Eilne Anett Kontaveidi ja Aleksandra Sasnovitši tennisematš Madridis pakkus eestlastele palju rõõmu, sest tänavu eelnevalt kahel korral valgevenelannale kaotanud eestlanna teenis magusa revanši ning pääses Madridi turniiri kolmandasse ringi. Küll aga oli põhjust vihastada kõigil neil, kes elasid USA-s kohtumisele kaasa läbi Bein Sports telekanali.

Nimelt otsustas telekanal poole mängu pealt minna reklaamipausile. Selle asemel, et uuesti tagasi tennisele lülituda, lasti eetrisse aga jalgpallimäng.

«Vaatasin Kontaveidi matši ja ühtäkki mindi reklaamipausile ning pärast reklaame näidati hoopis jalgpalli. Sellisele asjale ei ole seletust. Nagu tennist ei eksisteerikski. Mul on sellest kõrini. See on igatepidi nii vale. WTA, mis te nüüd ette võtate? Või teid ei huvita see?» kirjutas vihane Floridas elav tennisefänn Mindi Schulman WTA-le läbi Twitteri.

Juba täna on taaskord põhjust Kontaveidile kaasa elada, sest eestlanna tuleb väljakule kolmanda ringi mängus, kus läheb vastamisi Petra Kvitovaga. Varem on naised vastamisi olnud korra ning seda kõva kattega väljakul. Matš peeti mullu Cincinnati turniiril ning Kontaveit jäi tšehhitarile alla 6:1, 6:7 (2), 3:6.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles