Kuninga ja meistri kukutajaid ootab tõehetk

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Harden (paremal) ja Houston Rockets küünitavad kätt Kevin Duranti ja Golden State Warriorsi valduses oleva meistritiitli järele.
James Harden (paremal) ja Houston Rockets küünitavad kätt Kevin Duranti ja Golden State Warriorsi valduses oleva meistritiitli järele. Foto: Kyle Terada / USA TODAY Sports / Scanpix

Kas Kuningas veab oma õukonna üksipäini jälle finaali või lööb vigastustest räsitud härjapõlvlane tal jalad alt? Ning kas spordimaailma kuulsaim habemik suudab nullida sõdalaste relvad? NBAs on kätte jõudnud otsustavad hetked.

Play-off'ide teine ring erilist põnevust ei pakkunud – esimest korda pärast 2002. aastat ei läinud ükski vastasseis viiest mängust pikemaks. Cleveland Cavaliers alistas 4:0 Toronto Raptorsi, Houston Rockets, Golden State Warriors ja Boston Celtics loovutasid aga vastavalt Utah Jazzile ja New Orleans Pelicansile ja Philadelphia 76ersile kogu seeria peale vaid ühe võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles