Video: vaata Grossi esimese rallipäeva kokkuvõtet

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Gross ja Raigo Mõlder.
Georg Gross ja Raigo Mõlder. Foto: Ray Põder

Tallinna ralli avapäeva järel parima eestlasena neljandat kohta hoidev Georg Gross (Fiesta WRC) tunnistas, et tal oli pikast pausist tingituna raske kiiresti sõita.

Tallinna ralli avapäeval sõidetud kolme kiiruskatse järel on ralli liider Valeri Gorban (Mini WRC), kes teenis kaks katsevõitu. Janis Berkis (Fiesta R5) kaotab talle 5,4 sekundiga, Emil Lindholm (Fabia R5) 5,7 sekundiga. Gross on parima eestlasena neljandal kohal, kaotades Gorbanile 10,9 sekundiga.

OT Racingu sotsiaalmeedias avaldatud videopostituses tunnistas Gross, et vähene sõidupraktika jättis ralli avapäevale paratamatult maigu. «Paus on olnud erinevatel põhjustel pikk ja raske oli sõita. Täna eriti, sest tolm mängis suurt rolli. Lihtsalt ei tule välja see legendi järgi sõitmine. Pidurdasin mitu korda kiiruse nii maha. Teised olid võib-olla natukene paremini valmistunud ning neil on ka kilomeetreid rohkem all,» ütles ta.

Laupäevaks loodab Gross veidi tuulisemat ilma. «Kui tuul on vaikne, siis võib laupäevast kujuneda väga keeruline päev. Aga kui tuult on, siis ta pühib tolmu minema ja saab natukene sõitu ka nautima hakata. Täna oli küll õudusunenägu,» tõdes ta.

Laupäeval on kavas kümme kiiruskatset, millest esimene algab kell 9.08. Postimees toob tulemused lugejateni otseblogis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles