The Timesi ajakirjanik: Klavan on Liverpooliga sõlmimas uut lepingut (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: Michael Sedgwick / imago/Focus Images

The Timesi jalgpalliajakirjaniku Paul Joyce’i andmetel on Liverpool pikendamas lepingut Ragnar Klavani ja Alberto Morenoga.

Eesti koondise kapten Klavan mängib Liverpoolis teist hooaega ning kuigi tema leping lõppeb alles järgmise hooaja järel, on meeskonna peatreener Jürgen Klopp avalikult öelnud, et sooviks koostööd eestlasega pikendada.

Kuid selle asja juures on üks aga. Nimelt ei saa ta lubada Klavanile võib-olla nii palju mänguaega kui eestlane sooviks.

Klavan ütles hiljuti Eesti ajakirjanikele antud intervjuus, et lepingupikendamist ei saa ta kommenteerida, kuid praegune on tema jaoks sobiv. «Mis edasi saab, seda ei tea kunagi,» lisas ta.

Väljaande The Times'i jalgpallikorrespondendil Joyce’il on aga informatsioon, et Klavan ja Moreno on klubiga läbirääkimiste osas lõpusirgele jõudnud ning neile on pakutud uut lepingut.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles