Avarii teinud Eesti rallimeeste lõbus videoblogi: noh, tippjuht, räägi, mis juhtus!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Hirsnik ja Kaido Oru keerasid Tallinna rallil auto üle katuse, kuid tulid täbarast olukorrast huumoriga välja.
Meelis Hirsnik ja Kaido Oru keerasid Tallinna rallil auto üle katuse, kuid tulid täbarast olukorrast huumoriga välja. Foto: Ekraanitõmmis videost

Sport ja autoralli ei pea tingimata olema hirmtõsine ettevõtmine. Isegi mitte siis, kui hooaja esimesel rallil võpsikusse põrutad ja katkestama pead!

Rallimeeste head huumorisoont tõestasid äsjalõppenud Tallinna rallil Meelis Hirsnik ja Kaido Oru, kes keerasid oma GAZ 51 R5 (viimane täiend on meeste meelevaldne omalooming, tegelikult sõideti siiski veokite klassis - toim) kaheksandal katsel üle katuse. Vahva videoblogi abil võeti äpardus kokku ausa tõdemusega: kiirus oli hea, aga kurv liiga kitsas!

Muuhulgas saab videost veel praktilisi näpunäiteid selle kohta, kuidas avada kummuli olevas autos turvavöid. Õigemini: kuidas seda mitte teha, et ei järgneks valus kolks! Lisaks pakutakse natuke keeleõpet, mille käigus selgub eestikeelne vaste prantsuskeelsele väljendile «génitale féminine». Head vaatamist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles