Kas ajalugu kordub? Uskumatud seosed viitavad Liverpooli võidule Meistrite liiga finaalis! (2)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpool võitis Meistrite liiga poolfinaali avamängus AS Roma vastu avapoolaja 2:0.
Liverpool võitis Meistrite liiga poolfinaali avamängus AS Roma vastu avapoolaja 2:0. Foto: CARL RECINE / REUTERS

Liverpooli fännid on välja otsinud tõeliselt huvitava statistika, mille põhjal loodavad klubi poolehoidjad ajaloo kordumist ning Meistrite liiga võitu.

Nimelt on välja otsitud huvitav seik aastast 1981:

  •  Toimus Briti kuninglik pulm
  •  Malaisias sai peaministriks Mahathir Mohamad
  •  Saksamaal võitis jalgpalli karikavõistlused Frankfurti Eintracht tulemusega 3:1
  •  Liverpool mängis Meistrite liiga finaalis ning võitis finaalis Madridi Reali

Nii uskumatu kui see ka ei ole, on ajalugu sellel aastal taaskord kordumas! Just peeti ära Briti kuninglik pulm, Malaisia peaministriks sai taaskordselt 92. aastane Mahathir Mohamad, Saksamaa karikafinaalis alistas Frankfurti Eintracht 3:1 tulemusega Müncheni Bayernit ja Meistrite liiga finaalis kohtuvad Liverpool ja Real Madrid – ainuke reaalne järeldus on see, et Liverpool peaks võitma Meistrite liiga!

Kui jätkata teooriaga, et ajalool on komme ennast korrata, tasuks ära mainida ka teise seose. Nimelt 1981. aastal, kui Liverpool Meistrite liiga võitjaks krooniti, abiellus Briti prints ning üritati mõrvata Rooma paavsti. Aastal 2005 võitis taaskord Liverpool Meistrite liiga, taas abiellus Briti prints ning suri Rooma paavst Johannes Paulus II.

Sellel aastal on Briti prints abiellunud ja Liverpool on mängimas Meistrite liiga finaalis. Statistikast lähtudes võib eeldada, et praegune paavst Franciscus hoiab Meistrite liiga finaalis pöialt pigem Madridi võistkonnale.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles