Red Bullid olid ootuspäraselt esimesel vabatreeningul väga võimsad

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Mitmed vormelieksperdid ja -sõitjad vihjasid enne Monaco etappi, et Red Bullid on tänavaringrajal kiired. Daniel Ricciardo ja Max Verstappen tõestasid seda juba esimesel vabatreeningul, kui edestasid lähimaid konkurente veenvalt.

Ricciardo läbis Monte Carlo tänavaringraja ajaga 1.12.126 ning meeskonnakaaslane Verstappen kaotas talle 0,154 sekundiga. Esimesel treeningul sõitis Red Bullide kõrval konkurentsivõimelise aja välja vaid Mercedese piloot Lewis Hamilton, kes sai kirja 1.12.480.

Ferrari sõitjad Sebastian Vettel ja Kimi Räikkönen kaotasid neljanda ja viiendana vastavalt 0,915 ja 0,940 sekundiga. Esikuuikusse mahtus ka Renault meeskonna piloot Carlos Sainz juunior, kes jäi Ricciardole alla juba 1,330 sekundiga.

* * *

Vormel 1 Grand Prix'de kokkuvõtteid näitab Eesti territooriumil eksklusiivselt Eesti Meedia. Monaco GP põnevamaid hetki näeb Postimehest ja Kanal 12-st pühapäeval kell 22.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles