Williams langes Prantsusmaa lahtistel välja juba avaringis (1)

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venus Williams.
Venus Williams. Foto: Wilfredo Lee/AP

Täna kohtusid Prantsumaa lahtiste tennisemeistrivõistluste esimeses ringis Venus Williams (WTA 9.) ja hiinlanna WangQiang (WTA 91.). Mäng lõppes üllatuslikult hiinlanna 6:4 7:5 võiduga.

Esimeses setis võitis WangQiangi Williamsit seisuga 4:6, kusjuures Williams oli enamuste näitajate poolest hiinlannast kehvem. Williamsi arvele läks kaks topeltviga WangQiangi nulli vastu, Williamsil olid paremad näitajad vaid serviässade ja murdepallide päästmise osas.

Teises setis kulges mäng tasavägisemalt ja Williams suutis näidata ka paremat mängu, aga lõpuks tuli ikkagi tunnistada hiinlanna 7:5 paremust. Kuigi Williams suutis oma servi paremini hoida ja juhtis teist setti seisuga 3:0 suutis WangQiang Williamsi kolmandal pallingul mängu enda kasuks pöörata ja nii sai hiinlanna tagasi mängu. 5:5 seisult kaotas Williams taas oma servigeimi ja hiinlanna suutis seisul 6:5 hoida kindlalt oma servigeimi, võites nii ka kogu mängu.

Lisaks Williamsile oli hädas ka maailma neljas reket Elina Svitolina, kes kaotas esimeses setis Ajla Tomljanovicile (WTA 68.) viis geimi järjest kuid suutis 5-1 seisu pealt oma servigeimi hoida ning tagasi mängu tulla. Lõpuks võitis Svitolina esimese seti 7:5 ja teise seti 6:3.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles