Inglismaa peatreener astus Sterlingu kaitseks välja

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
England manager Gareth Southgate takes part in a press conference at The Grove Hotel in Watford, north of London on June 1, 2018 on the eve of their friendly football match against Nigeria. / AFP PHOTO / GLYN KIRK / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
England manager Gareth Southgate takes part in a press conference at The Grove Hotel in Watford, north of London on June 1, 2018 on the eve of their friendly football match against Nigeria. / AFP PHOTO / GLYN KIRK / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE Foto: GLYN KIRK / AFP

Inglismaa koondise ründaja Raheem Sterling ilmus koondise treeningutele uue tätoveeringuga, milleks oli jalale tätoveeritud relv. Antud tätoveering ajas vihaseks paljud õiguslased. Nüüd astus Sterlingu kaitseks välja ka koondise peatreener Gareth Southgate.

Pärast suure kisa tõusmist selgitas Sterling ise, et see tätoveering on tema isa mälestuseks. Nüüd astus ka Southgate ründaja kaitseks välja. «Sterling teab, et me toetame teda. Minu jaoks on tätoveering nagu iga teine kunstiteos. Igal inimesel on tätoveeringute jaoks oma tähendus,» rääkis Sotuhgate pressikonverentsil enne kontrollkohtumist Nigeeriaga.

«Sterlingu väljaütlemistest on aru saada, et ta ei ole keegi, kes toetaks või tahaks relvade propageerimist. Ta peab sellega (negatiivse tähelepanuga – toim.) hakkama saama sellel nädalal, aga ta on väga tugev isiksus ja ootab väga mängu,» lausus Southgate.

Inglismaa valmistub maailmameistrivõistlusteks, kus nende alagruppi kuuluvad Belgia, Panama ja Tuneesia. Inglismaa esimene mäng MMil leiab aset 18. juunil, kui kohtutakse Tuneesiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles